Selecteer een pagina

[magicactionbox]

Hallo drukbezette ondernemer!

Verlang jij ook naar meer rust, meer overzicht, meer structuur en meer tijd voor familie en vrienden? En ben je er klaar voor om dat samen met een virtueel assistent te bereiken?

Dan kan ik je helpen!

Mijn naam is Esther Braam. Ik help startende en groeiende trainers, coaches en creatieven bij het bieden van structuur, het ondersteunen bij de praktische en organisatorische taken zodat zij zich kunnen toeleggen op hun core business; hun droom of missie waarmaken en waarvoor ze hun bedrijf zijn begonnen en datgene waar zij goed in zijn.

Ik geloof dat de kracht van ondernemen samenwerking is. Onbewust heb ik van huis mee gekregen dat je alles zelf moet kunnen doen. Ik ben dan ook iemand die graag alles wil weten, alles wil kunnen, en alles tot het gaatje uitzoekt. Mijn grootste valkuilen. Als ondernemer ben ik er inmiddels achter dat je niet alles alleen kunt doen. Ik ben echt gaan kijken of ik alles wel wil weten en alles wil kunnen. Wat kost mij energie en waar krijg ik energie van? Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Ik heb daarom keuzes gemaakt. Ik onderneem alleen, maar ik kan bouwen op een waardevol netwerk van collega VA’s om mij heen waar ik op terug kan vallen bij opdrachten waar ik zelf weinig van weet. Dit geeft mij de rust en ruimte waar ik zelf veel behoefte aan heb.

Wie ben ik in een paar kernwoorden?

Hoogsensitief | Empatisch | Intuitief | Discreet | Verantwoordelijk | Loyaal | Denker | Doener | Persoonlijk | Oog voor detail | Proactief | Zelfstandig | Representatief | Praktisch

 

Esther is een waardevolle sales assistant geweest binnen ons sales team. Als een spin in het web ondersteunde zij op zelfstandige en proactieve wijze onze accountmanagers met alle interne zaken waar zij zelf niet aan toekwamen; afhandelen binnenkomende klantcontacten, afspraken maken, offertes maken en nabellen, managementrapportages maken etc. Ook heeft zij geregeld een organisatorische rol vervuld in de organisatie van klantendagen en seminars en alle marketingactiviteiten daaromheen. Wij hebben Esther leren kennen als een prettige en hardwerkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is ze uitermate dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Absoluut een fijne collega om mee samen te werken!

B. van der Veer

Scope marketing technology

Esther helpt mij al 3 jaar als Virtueel Assistent bij mijn online marketingactiviteiten en klantcommunicatie. Ze is proactief, altijd bereid om te leren, toegewijd en eerlijk. Esther heeft een proactieve houding waardoor zaken in de ondersteuning steeds verder verbeterd en geprofessionaliseerd worden. Ook heeft ze mijn laatste event tot in de puntjes verzorgd.

Marijke Eggink

Watwerktwerkt!

Toen Esther twee jaar geleden begon als mijn virtuele assistent beloofde zij mij dat ze mij zou ontzorgen op alle punten waarop ik haar aan de slag zou zetten en dat is waar gebleken!
Esther is een kei in het inregelen van e-mail-marketing, social media marketing en tegenwoordig ook in het maken van FB-advertenties.
Samenwerken met Esther is fijn, ze onderneemt snel actie en heeft (zeer!) ruime bereikbaarheids- en beschikbaarheidsuren :-), ontzettend handig voor een ondernemer die zelf ook niet van 9 tot 17 uur werkt.
Ik waardeer in Esther haar geduld, haar persoonlijke aandacht, haar menselijkheid en begrip. Werken met Esther levert mij enorm veel tijdwinst op, maar nog belangrijker: zij neemt mij taken uit handen waar ik echt kopzorgen van krijg en gestressed van raak.
Dank je wel Esther, dat jij doet waar ik ongelukkig en gefrustreerd door raak! You are a lifesaver!

Mirjam Broeke

De Speelacademie