Selecteer een pagina

Samenwerken met een virtueel assistent? Ook voor jou is dat mogelijk!

Met een VA aan je zijde krijg jij ruimte om te doen waar jij goed in bent; de reden waarom je ook voor jezelf bent begonnen. Ondertussen doe je nu alles nog zelf, ook de taken die ongemerkt veel tijd kosten of die je veel energie kosten omdat je ze niet leuk vindt om te doen of omdat je er te weinig van af weet.

Zeg nou zelf… word je niet al blij van de gedachte om bijvoorbeeld al één tijd- en/of energierovende klus uit te besteden?

 

 

En dat samenwerken met een VA je dit oplevert:

N

Tijd en ruimte zodat jij meer tijd kunt besteden aan het leveren van je diensten

N

Rust en energie om nieuwe ideeën uit te werken voor je bedrijf

N

Waardevolle tijd doorbrengen met je gezin, familie en vrienden

N

En er niet meer alleen voor te hoeven staan….

Dit kan ik voor je betekenen:

Organisatie van event, workshop, training

Van de complete operationele uitvoering van het evenement zelf tot aan de e-mailcampagne en social media ter promotie incl. de follow up.

Opmaken van Powerpoints, E-books e.d.

Van het redigeren van teksten tot het opmaken van presentaties, E-books e.d. in jouw huisstijl.

E-mailmarketing

Van het inrichten van een E-mail-marketing systeem tot aan de complete uitvoering van e-mailmarketing campagnes.

b

Bouwen van salespagina voor jouw product/dienst

Van het bouwen van de salespagina voor jouw product of dienst tot aan het koppelen met website, e-mail-marketingsysteem en evt. shoppingcart.

Website beheer

Van het plaatsen van blogs tot aan het oplossen van technische problemen en alles er tussenin.

Social media marketing

Van het maken van een social media plan en Facebook advertenties tot aan de uitvoering van de social media acties.

Verzorgen van webinars

Van het inrichten van een webinarsysteem, lancering en promotie, tot aan het moderaten van jouw webinar.

Lancering van product of dienst

Van het maken van een lanceringsplan tot de complete uitvoering van de lancering van jouw product of dienst.

u

Staat jouw taak er niet bij?

Het kan zijn dat je een taak hebt die je wilt uitbesteden, maar niet in dit overzicht staat. Neem contact op en grote kans dat ik je toch kan helpen.

Bovenstaand de praktische zaken die ik voor je kan betekenen. Maar samenwerken met mij levert je nog veel meer op:

N

Als we besluiten samen te werken dan staan jij, jouw onderneming en je doelgroep bij mij centraal. Met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en alle online kennis die er is, adviseer ik jou wat de beste strategieen zijn voor jouw plannen, diensten, producten en doelgroep.

N

Met mijn goed ontwikkelde empatisch vermogen zal ik vaak ook eerlijk aangeven of iets goed aanvoelt of niet. Dat kan zijn in onze samenwerking, maar ook over een plan dat uitgevoerd moet worden, mijn mening over een blog, etc. Altijd met een toelichting en als het nodig is een alternatief voorstel.

N

Ik hou van helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is waar ik voor ga in onze samenwerking.

N

Daarnaast ben ik een sparringspartner voor jou. Ik denk heel graag mee met de plannen die je hebt. Door het er samen over te hebben, komen er vaak nieuwe ideeen boven, wordt het plan concreter en resulteert het vaak in een plan van aanpak dat direct uitgevoerd kan worden.

N

Mijn kennis is heel breed en ik leer nog dagelijks heel veel bij. Ik hou ervan me te blijven ontwikkelen in kennis en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn specialisaties waarvan ik besloten heb deze niet aan mijn ontwikkeling toe te voegen. Maar daarintegen kan ik me wenden tot een waardevol netwerk met gespecialiseerde collega’s voor kennis of samenwerking in een opdracht.

N

En één van de belangrijkste uitgangspunten voor een fijne samenwerking is voor mij een goede klik. Mijn ervaring heeft inmiddels geleerd dat als die er niet is, de samenwerking toch moeizaam verloopt.

Hoe werk ik?

In ons eerste gesprek maken we helder waar jouw behoefte naar uitgaat. Aan de hand hiervan doe ik een voorstel voor één van de onderstaande pakketten. Het kan zijn dat als er veel op stapel staat (voor een bepaalde periode) dan stel ik voor eerst een live strategiesessie te houden van zo’n 2 a 3 uur waarin we alle projecten doorspreken en wat er moet gebeuren. Thuis werk ik alles uit om terug te komen met een uitgewerkt plan van aanpak met een marketingplanning en een voorstel voor één van de onderstaande pakketten en/of een vaste projectprijs.

Pakket ‘Spark’

Je wilt de eerste stap wagen en de meest tijd- en/of energiekostende taken uitbesteden. Creëer ruimte voor jezelf of focus op groei van je bedrijf.

12 uur per maand

Pakket “Grow”

Je bent gewend aan uitbesteden van enkele taken, maar wilt gaan werken aan groei. We breiden de uitvoering van taken uit en zorgen voor een stevige fundering van je bedrijf.

20 uur per maand

Pakket “Bloom”

Samenwerken met een VA levert resultaat op; je bedrijf groeit. We gaan nu de focus leggen op het vergroten van jouw online zichtbaarheid.

28 uur per maand

Pakket “Shine”

Dit is het moment om te werken aan jouw expert-status. We bouwen een team met professionals om je heen waarop je kunt bouwen, zodat jij je kunt focussen op strategie, verkoop en het leveren van je diensten.

36 uur per maand